quotes

Banner prikkelbord - Stamina
Noa

“Wat sterkt mij in stamina? Je kunt er jezelf zijn en dat wordt gerespecteerd.”

 

Stella

“Ik vind het leuk dat je op je eigen niveau kan werken en dat dit niveau niet voor alles hetzelfde hoeft te zijn.”

 

Finn

“Ik vind het leuk dat ik kan sporten tijdens de pauzes. De ruimtes op school bieden veel mogelijkheden om op verschillende manieren te leren, te werken en je te ontspannen.”

 

Malou

“Wat vind ik leuk aan stamina? Alles! Ik vind het leuk om van vanalles te kunnen proeven tijdens de tastings. Ik wou dat ik ze allemaal kon volgen!”

 

Julius

“Het is een leuke school waar je zelfstandig kan zijn en zelfstandig kan kiezen wat je wil leren op jouw niveau en jouw tempo.”

 

Astrid

“Stamina is voor mij een plek om jezelf te kunnen zijn. We leren er samen in een kleine en veilige groep. De manier van aanpakken is boeiend. Ik geniet van de pauzes, de lessen,... van alles eigenlijk. Ik krijg hier de kans om zoveel nieuwe dingen te ontdekken, ik wil het gewoon allemaal doen!”

 

Berre

“Stamina is voor mij echt de max. Je leert bij op een coole manier, niet gewoon luisteren naar een leerkracht die vooraan staat. De pauzes zijn misschien niet zo lang, maar dat hoeft eigenlijk niet, want het is altijd leuk op school. Ik vind het super dat we onze eigen regels mogen opstellen. Hieraan heb ik zelf mee gewerkt in de stamina wetgroep.”